• A-C6-Chambord.jpg
  • B-aareschlucht.jpg
  • fotometlogo3.jpg
  • zwitserland.jpg

Een dagje Kerstmarkt Xanten

Een dagje Kerstmarkt Xanten 

Het eerste uitje voor C6-friends door C6-friends is een feit. Ellen en Rob organiseerden een dagtrip Xanten, met een ritje in de omgeving op weg voor een bezoek aan de kerstmarkt in Xanten om te eindigen met een gezamenlijke maaltijd. 

xanten1Om 12.00 uur s middags verzamelen wij ons in het restaurant links op de fles voor xanten2 een kop koffie en gebak, al zou het kleinere flesje anders doen vermoeden. Om goed gedocumenteerd op weg te gaan ontvangen we allemaal een knapzakmet kaartmateriaal en lokale versnaperingen. 

 

 

 Even koppen tellen of iedereen er is: 

xanten3

  xanten4  xanten5  xanten6 

Wij lijken aardig compleet, verzadigd en verkwikt, dus de rit naar Xanten kan beginnen. Slingerend over landelijke weggetjes door een licht glooiend bebost of agrarisch landschap bereikt de stoet van 11 C6-en een parkeerplaats nabij het centrum, waar zowaar nog voldoende plaats blijkt voor dit aantal limousines.

Een bescheiden loopje naar het marktplein waar vervolgens iedereen kan gaan waar hij wil. Er is keuze genoeg: 

xanten7

   xanten8  xanten9  xanten10  xanten11

Rond half zes treffen we elkaar weer in Ristorante Teatro, waar het een gezellige maar wel heel erg luidruchtige drukte blijkt te zijn. Gelukkig houdt één serveerster de knoet er goed onder, wat haar de 

xanten12  xanten13  xanten14  xanten15

bijnaam Mussolina oplevert. Aan tafel desondanks genoeg geanimeerde gesprekken in een samenzijn zoals betaamt onder C6-ers.

Meer fotos van dit evenement vind je elders op deze site, onder Foto's-Video's.

Afdrukken E-mail

Je bent hier

  • Start
  • Kerstmarkt Xanten 2016

Language (2)

Search (2)