• A-C6-Chambord.jpg
  • B-aareschlucht.jpg
  • fotometlogo3.jpg
  • zwitserland.jpg

Trip naar 17th ICCCR, Torun, Polen, 4-9 aug. 2020

Naar de 17th ICCCR, in Torun, Polen, 4-9 augustus 2020

Toruń.360.29888Het is nog ver weg, maar we zijn er toch alvast mee begonnen om een trip voor C6 vrienden te organiseren naar de ICCCR in 2020 in de mooie Poolse stad Toruń.

 

hotel

 

 

 

 

 

 

 

Het voorlopige programma, dat natuurlijk ook wat van Polen laat zien, begint op 4 augustus 2020 in Miłosław, vlak bij Poznań, waar we het sport-hotel Bagatelka hebben kunnen boeken. Daar hebben we de eerste avond een buffet diner, zodat degenen die wat later s'avonds aanreizen toch nog lekker kunnen eten.

De volgende dag, 5 augustus, bezoeken we het plaatsje Kórnik, waar we de middeleeuwse burcht bezoeken die daar in al zijn glorie staat.

kornik

De middag brengen we dan door in de stad Poznan, waar we in ieder geval het oude centrum zullen bezoeken en, voor degenen die dat wensen, het brandnieuwe geheel overdekte winkelcentrum gebouwd in en rond een oude…bierbrouwerij!

poznanhotel3

We overnachten dan weer in hetzelfde hotel in Miłosław, waar we s'avonds van een Poolse barbeque met live muziek kunnen genieten.

 

biskupin2Op woensdag 6 augustus  rijden we dan naar Torun, zo’n 180 km. Onderweg komen we langs het plaatsje Biskopin, waar we nog de „Verzonken Stad” kunnen bezoeken, die stamt uit ongeveer 700 v.Chr! Dit stadje is in 1933 ontdekt en inmiddels geheel uitgegraven/gebaggerd. Omdat het in een moeras lag is het bijzonder goed behouden gebleven en inmiddels ook geheel gerestaureerd. 

 

 

Nadat we ons schitterende hotel even buiten Torun, Hotel Pałac Romantyczn in Turzno, hebben betrokken zijn de overige dagen, donderdag t/m zaterdag gewijd aan bezoekjes aan de ICCCR voor degenen die dat wensen.

82543450 2

Daarnaast zijn er iedere dag trips gepland in of om Torun waar dan de anderen aan kunnen deelnemen. Entreekaarten voor de ICCCR kun je direct op de website van ICCCR 2020 Torun bestellen. Er gelden gereduceerde prijzen tot einde 2017. Het hotel ligt op ongeveer 20 km van de ICCCR terreinen, gemakkelijk te bereiken over een mooie landelijke weg.

 

De terugreis is op zondag 9 augustus. 

Belangstelling om deel te nemen? Meld het nu alvast via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We houden je dan op de hoogte.

Blokboekingen in beide hotels: 15-18 kamers.

ICCCR 2020 Torun, Polen

c1

 c6

Afdrukken E-mail

Je bent hier

  • Start
  • ICCCR trip 2020 Torun, Polen

Language (2)

Search (2)