• A-C6-Chambord.jpg
  • B-aareschlucht.jpg
  • fotometlogo3.jpg
  • zwitserland.jpg

Events

Komende Evenementen

Op deze pagina komen alle evenementen te staan. Een evenement of uitje kan je zelf op het forum onder C6 Events aankondigen.  

Volg je eigen ideëen, maak een leuk plan, kies een datum of data en nodig mede-deelnemers/C6 rijders ervoor uit. Geef daarbij ook aan hoe ze contact met je op kunnen nemen, b.v. via een PB vanuit het forum, evt. ook telefonisch.

Vergeet niet om eventuele (geschatte) kosten voor b.v. etentjes, overnachtingen en toegangsgelden  voor b.v. musea of andere zaken erbij te vermelden. 

Zodra je een uitnodiging op het forum hebt gezet, zetten wij deze ook op de website zelf, onder Events, zodat het voor iedereen direct opvalt en ook de details van b.v. het programma hier direct zichtbaar of voor iedereen te downloaden zijn. Inloggen op deze site is nooit nodig, tenzij je zelf wilt schrijven, op de site of in het forum. Meer weten? Klik op contact en vraag het ons.

Afgelopen events

Nadat een event is afgelopen verdwijnt het natuurlijk uit de lijst van komende events. We proberen dan altijd zo snel mogelijk een verslagje en de foto's en/of video's daarvan te publiceren. Klik voor de foto's van de afgelopen evenementen op Foto's-Video's in de menubalk.

Vragen of opmerkingen? Email of bel ons.

Afdrukken E-mail

Je bent hier

Language (2)

Search (2)