• A-C6-Chambord.jpg
  • B-aareschlucht.jpg
  • fotometlogo3.jpg
  • zwitserland.jpg

Centre C6 Technisch Seminar

Centre C6 technisch Seminar, 15-17 juni 2017willem

Met heel veel dank aan Willem Roest van Centre C6 voor de gehele organisatie en technische kennis die we allemaal hebben opgestoken!

Het technisch verslag van het Seminar kan hier gedownload worden. Natuurlijk is het in het Duits, net zoals het hele Seminar. Mocht dat een probleem zijn, dan kun je wellicht informeren bij het Citroën C6 genootschap voor een verslag van hun NL technische meeting van afgelopen november, die grotendeels dezelfde onderwerpen behandelde.
Verslag voor- en partnerprogramma

Hier zijn de beelden van het seminar en voor- en partnerprogramma te vinden.

sf1Donderdag 15 juni begon Aalsmeer langzaam vol te lopen met C6 ʻen. We zijn gestart met een heerlijk etentje op een eiland en na een vertraging vanaf vliegveld Zürich waren we allemaal om 20.30 uur compleet voor die dag. Nadat Thomas ons weer naar de overkant had gevaren zijn we redelijk op tijd naar bed gegaan, want de volgende morgen was het reveille om 05.30 uur. 

Om 06.15 kwamen de deelnemers met kleine oogjes Centre C6 binnen. Na een broodje en veel sf2koffie zijn we op weg gegaan naar Flora Holland. Bloemen, bloemen en nog eens bloemen, zover als we konden zien. Er zijn die dag 9.303 karren met bloemen verhandeld. Het was die dag rustig! Na enige uren begon het te duizelen van de heen en weer rijdende karren.

sf3 1De heerlijke koffie met gebak bij de historische tuin bracht ons terug op de benen. Na de koffie zijn we rondgeleid door de historische tuinen en mochten stiekem bij de 200 nieuw ontwikkelde rozen kijken. Flora Holland is tegenover deze tuinen ontstaan. De oude veilingklok is naar de tuinen overgebracht. Na een heerlijke lunch hebben we het ruime sop gekozen, de kans om in slaap te vallen was er niet; het was namelijk behoorlijk fris op de boot. Bovendien werden we achtervolgd en dan is het oppassen geblazen!sf4

Na een lange, leerzame en leuke dag hebben we de dag afgesloten met een etentje aan het water.

sf3 2Op zaterdag konden we “uitslapen” en hebben ons verzameld bij Centre C6, daar kwamen
de andere deelnemers voor het Technisch Seminar langzaam binnen zweven

Om 10.00 uur zijn de partners naar Amsterdam vertrokken. We zijn bij Centraal Station op de hop on- hop off boot gestapt en hebben grote delen van de stad vanaf het water gezien. We hebben ook grote delen gelopen waarbij we de Albert Cuyp markt hebben aangedaan. Vandaar via het Rijksmuseum weer de boot op.

En ja die Amsterdammers zijn niet altijd te vertrouwen:” we zijn bij Centraal Station”, hij liet ons echter uitstappen ver voor het station, waardoor we nog bijna 2 kilometer moesten lopen. De heren in Aalsmeer waren al klaar en moesten dus op de dames wachten. Is er wat nieuws in deze wereld!

De meesten zijn huiswaarts gegaan en de laatste 8 die-hards hebben nog samen een hapje gegeten waarna we definitief afscheid hebben genomen van onze vrienden, met de wetenschap dat we elkaar “binnenkort” weer zullen zien.

We hebben weer een leuke herinnering kunnen toevoegen aan onze steeds langer wordende lijst. 

 

Afdrukken E-mail

Je bent hier

  • Start
  • Centre C6 technisch Seminar 2017

Language (2)

Search (2)