• A-C6-Chambord.jpg
  • B-aareschlucht.jpg
  • fotometlogo3.jpg
  • zwitserland.jpg

Tour du Rhin 4, 19 - 23 oktober 2022, eerste aankondiging

De 4e Tour du Rhin, 19 - 23 oktober 2022

 pourtales

Deze 4e Tour du Rhin begint in Straatsburg, waarbij het nog niet zeker is of we weer verzamelen in hetzelfde hotel Chateau Pourtalès of bij een ander hotel.

Natuurlijk moeten alle details nog verder uitgewerkt worden, maar als die bekend worden, worden ze hier gepubliceerd.

rheinfallDe route zal gaan van Straatsburg naar Basel en door naar Schaffhausen, naar de beroemde waterval bij Schaffhausen, vlak nadat de Rijn het Bodenmeer (Meer van Konstanz) verlaten heeft

Bijna op deze gehele route is de Rijn de grensrivier tussen 2 landen, tot aan Basel tussen Duitsland en Frankrijk, en vanaf het drielandenpunt bij Basel tussen  Zwitserland en Duitsland.

Thomas en Ellen gaan proberen daar steeds de mooiste routes en plaatsen langs de rivier te vinden. 
3landenZo zullen we in ieder geval de tijd nemen om Basel te bekijken, en wellicht op de route daar naartoe ook Mulhouse of Colmar aandoen. In Mulhouse is een klassieke auto museum met de grootste collectie Bugatti’s ter wereld, de echte bugattiBugatti’s dus, niet die van VW. Overigens, Bugatti’s werden in Molsheim gebouwd, vlak bij Straatsburg.

Zoals gezegd, dit is een vooraankondiging, maar als je mee wilt, zet de datum, 19-23 oktober 2022, dan vast in je agenda! 

 

De organisatie wordt gedaan door Thomas (CH) en Ellen.

 

Afdrukken E-mail

Je bent hier

  • Start
  • 4e Tour du Rhin, 19-23 okt. 2022, eerste aankondiging

Language (2)

Search (2)