• A-C6-Chambord.jpg
  • B-aareschlucht.jpg
  • fotometlogo3.jpg
  • zwitserland.jpg

Tour du Rhin, 3e Etappe, 06-10 mei 2020

3e Etappe Tour du Rhin, van 6 - 10 mei 2020csm csm eltville burgen schloesser kirchen 12 758ee4d616 8d6b5022c2

Terwijl ik nog bezig ben een verslagje te schrijven van de 2e Tour du Rhin van afgelopen week, heeft Ellen al het plan klaar voor de 3e Tour! Er is nu bewust gekozen voor een weekend buiten feestdagen om, dat geeft iets meer armslag bij het vinden van goede hotels.

wormsDe route

We beginnen in Bingen of aan de overkant, in Eltville. De eerste dag brengt ons dan naar Worms, een stad aan de Rijn die beroemd is om haar prachtige grote domkerk, één van de 3 Kaiserdome van het vroegere Heilige Roomse Rijk. 

rastatt aussen ehrenhofblickDe volgende dag gaan we door naar Rastatt, met zijn prachtige barokke paleis, stammend uit de tijd dat de stad de residentie en de hoofdstad was van het Markgraafschap Baden-Baden, ten tijde van het Heilige Roomse Rijk.

offre speciale strasbourg passDe laatste dag voert ons tenslotte naar Strassbourg, aan de overkant van de Rijn in Frankrijk! Strassbourg in de Elzas is natuurlijk niet alleen bekend om zijn EU Parlement maar is vooral ook bekend om de vele prachtige vakwerk huizen, en om de grachten en kanalen die de stad doorsnijden. 

 

Ga je mee op deze tour? 

Laat het dan alvast aan Ellen weten! Per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verdere details, hotels en programma's volgen natuurlijk op deze pagina zodra ze bekend zijn.

 

 

 

Afdrukken E-mail

Je bent hier

  • Start
  • 3e Etappe Tour du Rhin, 06 -10 mei 2020

Language (2)

Search (2)